Om du fick möjligheten att bygga ditt drömhus på din drömtomt, vad skulle du göra då? Vår familj har fått den chansen och här kan ni följa resan till våra drömmars mål.

fredag 1 maj 2009

Inflyttning!

Så var det då dags för inflyttning, tidsplanen till dags datum gått som på räls och det var inget sista minuten beslut att flytta in i vårt halvfärdiga hus, anledningarna var många men den största var att vårt boende var tidsbegränsat då vi hyrt ett radhus till dags datum, och sen var det ju nu sommar, allt man behöver är ett badrum och......kök!

Var ett himla slit men lyckades med släkt och vänner både flytta in och städa ut på en dag (tack alla för hjälpen, och tack Christian & Lollo för lånet av ert hus :o)

Och så här såg det ut när vi flyttade in!

Här vår Entré, på vänster sida kommer det en vacker spiraltrappa i metall, direkt till höger om dörren finns kapprum, wc samt tvättrummet!



Vrider vi oss till höger kommer köket, det kommer bli i vinkel längs väggen med en stor bred köksö i mitten.



fortsätter vi åt höger har vi matplatsen framför köket!



Och till höger om matplatsen har vi vardagsrummet!






Första dagarna gjorde vi ett ryck med barnens rum, vi tapetserade och fick in alla nya möbler och leksaker, det som återstår är lister och smygar i fönstren annars är barnrumen i stort klara, här lillemans rum...



....och flickornas!








Under hela sommaren fick vi mycket besök av vänner, här är Christian, Linda och barnen på besök och i väntan på köket fick grillen bekänna färg ;o), verkligen trevligt att få koppla av i solen!






Gräsmattan och badpoolen var mycket uppskattad av alla barn i området!







Nästa

0 kommentarer:

Skicka en kommentar