Om du fick möjligheten att bygga ditt drömhus på din drömtomt, vad skulle du göra då? Vår familj har fått den chansen och här kan ni följa resan till våra drömmars mål.

måndag 5 april 2010

Lister och Foder

Våren var på väg med stormsteg och jag ville få klart det sista finliret inne, då barnen hade lov passade vi på och ta ledigt en vecka och högst upp på lista var att få klart foder och lister. För att hålla sig till stilen valde vi släta foder och lister var på detta inhandlades.







Efter ett tips från Håkan fixade jag en Passload pistol via Stefan, Passload pistolen skjuter in små stift på 32-50mm med en minimal skalle, fördelarna är att dessa små dyckert knappt syns, sen var den kanon att arbeta med då man inte behöver fippla med tre saker, spik, hammare och list, nu var det bara två, hålla listen på plats och skjuta..... Otroligt smidigt och billigt, 2000st dyckert kostade ca 400 kronor, värt varenda spänn!!!







Efter en insats och på en och en halv dag hade vi fått dit samtliga lister och foder på övervåningen, drygt 300 löpmeter.

Och så här blev resultatet!






Nästa

0 kommentarer:

Skicka en kommentar