Om du fick möjligheten att bygga ditt drömhus på din drömtomt, vad skulle du göra då? Vår familj har fått den chansen och här kan ni följa resan till våra drömmars mål.

lördag 16 juni 2012

Sommar 2012!



Sommaren är äntligen här igen och den invigdes .....


....i juni...



........med våra goa vänner och årliga midsommarfesten!
 



Sen bar det av till årets sommarresa som i år gick till ett vattenland på underbara Menorca!



Väl hemma igen måste jag säga att det känns fantastiskt att ha kommit så här långt med huset och så här första veckan in på en lång semester ser jag verkligen fram emot sommaren!



I år tog vi beslutet att verkligen koppla av och njuta av tillvaron, så poolplaner och marksten sköts på framtiden till förmån för mindre jobb och "rodelträning" i soffan ;o)


Semesterns första mission blev stödmuren utan för köket, väl återfyllt bakom denna kunde vi nu från köket äntligen använda pardörrarna mot havet :) Bara räcket kvar där, ska försöka få tag på blankpolerat rostfritt till detta.


Anledningen att det får vänta är för att sommarens viktigaste projekt kallar, nämligen belysningen som kommer i en tråd inom kort, det som sedan står på tur är styrsystemet för belysningen och driftsättningen av el centralen som jag vågar lova blir en unik och intressant tråd när detta är klart, allt jag kan säga är att det blir bra ;o) 





0 kommentarer:

Skicka en kommentar