Om du fick möjligheten att bygga ditt drömhus på din drömtomt, vad skulle du göra då? Vår familj har fått den chansen och här kan ni följa resan till våra drömmars mål.

onsdag 14 juli 2021

POOL - Del 1. Infinitypool

Att vi skulle ha en pool var vi överens om innan husbygget startade och när vi väl insett hur snyggt det kommer bli med en en Infinitypool fanns det ingen väg tillbaka, dock skall sägas att vi stundtals under bygget verkligen ifrågasatt sinnet ;)






Efter att ha gått och funderat och förberett platsen för poolen drog vi på allvar igång poolbygget efter att ha fått en toppenkontakt med Mikael på Svenska Bad AB, lyhörda och med snabb service fixade de fram alla tillbehör och ingjutningsdetaljer från Pahlén så vi kunde köra igång bygget. 😀

Vi hade vid husbygget redan sprängt ca 2000m3 berg var det inte aktuellt att spränga mer om man säger så....

Då vi inte ville skymma havsutsikten med en ovan markpool växte idén fram om en Overflowpool i etage med berget, en pool där vattnet rinner över kanten som ett vattenfall, drömmen har sedan dess växt till ett helt Poolområde med nedsänkt SPA-bad vid poolen, en poolbar och amerikanskt BBQ grillplats i anslutning till poolområdet.

Platsen vi valt ger ett poolmått på 7x5 meter och en volym på ca 40 kubik.

Vi är mitt upp i bygget nu och här kan ni löpande följa våra framsteg 😊


0 kommentarer:

Skicka en kommentar